Menu
LIFESTYLE / Suomi / TRAVEL

Noli Studios – modernia ja yhteisöllistä kaupunkiasumista

Mikä oikein on Noli Studios?

Noli Studios tarjoaa hotellitason majoituspalveluita sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoittumiseen. Studiot ovat mahdollista saada joko täysin tai osittain kalustettuina ja kaikkiin studioihin kuuluu siivous kerran kahdessa viikossa. Omien studioiden lisäksi asukkaiden käytössä ovat kohteiden yhteistilat. Lisäksi Nolin sydämellinen henkilökunta on paikalla joka päivä ja valmiina palvelemaan kaikissa tilanteissa.

Olen asunut Katajanokan Nolilla jo lähes kolme vuotta ja viihtynyt todella hyvin. Katajanokan Nolissa on 263 studiota, ihanat naapurit ja upeat yhteistilat. Asukkaiden käytössä on Fit Skattan kuntokeskus ja spa-osastolla voi rentoutua saunan ja höyrysaunan lämmössä sekä porealtaissa. Lisäksi löytyy kokous- ja työtiloja, oleskelutiloja peli- ja elokuvahuoneineen sekä yhteiskeittiö. Hyllyltä voi napata lautapelin, ottaa matsin pöytäfutista tai pelata biljardia. Kattoterassilla voi puolestaan nauttia ihanista auringonlaskuista ja kesäisin esimerkiksi grillata yhdessä naapureiden kanssa. Kesäisin asukkaiden käytössä ovat myös yhteiskäyttöiset polkupyörät. Jokaisesta kerroksesta löytyy palvelupiste, josta voi lainata muun muassa silityslaudan ja -raudan, hiustenkuivaajan ja imurin. Studioista löytyy omat pesukoneet, mutta tämän lisäksi alakerrassa on pesutupa sekä kuivaushuone. Ja mikä parasta, lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan!

Ensimmäinen Noli Studiosin kohde avattiin Katajanokalle vuonna 2019 ja toinen samana vuonna myöhemmin Sörnäisiin. Nyt kohteita on myös Malmilla, Herttoniemessä ja Myyrmäessä. Lisää valmistuu koko ajan ja esimerkiksi Katajanokalle avataan toinen Noli vielä vuoden 2023 aikana.

Kohteissa järjestetään kuukausittain yhteisöllisiä aktiviteetteja, esimerkiksi stand-up -iltoja tai savityöpajoja. Yhteisöllisyys naapureiden ja henkilökunnan kesken onkin Nolissa asumisen parhaita puolia. Lisäksi Katajanokan kohteessa toimii italialainen ravintola Locanda Scappi, joka on ehdottomasti yksi lempiravintoloistani Helsingissä! Olenkin kirjoittanut ravintolasta oman julkaisun.

Noli Studiosin kantavana arvona on yhteisöllisyyden lisäksi vastuullisuus. Kestävän kehityksen tukeminen näkyy yrityksen toiminnassa monella tapaa, muun muassa energiakulutuksellisin keinoin. Nolin kohteissa käytetään uusiutuvaa sähköä ja Noli Studios kompensoi energian käyttöön liittyvät hiilidioksidipäästöt yhteistyökumppaninsa Compensaten kanssa. Lisäksi Noli on pyrkimässä hiilineutraaliuteen vuoteen 2028 mennessä. Siivous toteutetaan pääosin kemikaalivapaasti ionisoidun veden avulla. Näiden käytänteiden lisäksi Nolin kohteissa on käytössä muitakin tapoja kestävän kehityksen edistämiseksi ja lisätietoa näistä löytyy Nolin verkkosivuilta.

Asuminen Nolilla on ollut erittäin antoisaa ja suosittelen tätä asumismuotoa käsi sydämellä! On jopa vaikea kuvitella asuvansa “tavallisessa” asunnossa tämän kokemuksen jälkeen. Eehdottomasti parhaat puolet Nolissa asumisessa ovat:

Kansainvälinen tunnelma, hotellitason palvelut, oman studion rauha ja yhteisöllisyys !

No Comments

    Leave a Reply